Izrada sajtova uporedni prikaz najboljih servisa na trzistu

Na ovoj strani smo zeleli da vam prikazemo neoliko zanimljivih servisa za koje ste mozda vec do sada culi a nude vrlo zanimljive usluge. Naime, danas izrada sajtova vise ne mora biti bauk i usluga koja ce se skupo placati i trajati mesecima. uz pomoc nekoliko online servisa izrada web sajtova je danas moguca brzo i lako uz svega par klikova.

Revolucija u ovoj oblasti je nastala iz potrebe da se izrada sajtova pojednostavi i priblizi korisnicima bez znanja o programiranju, dakle onima koji su u vecini. Naime, vecina internet sajtova danas je namenjena da prenese poruku i kontakt informacije krajnjem korisniku bez preterane potrebe da se kreira sum u komunikaciji. Takodje, za web sajt je bitno da bude jasan, pregledan i brz kako bi brzo omogucio korisnicima da dodju do zeljenih informacija.

Jos nesto sto je danas apsolutno neophodno jeste da sam sajt bude optimizovan za mobilne uredjaje obzirom da je vrlo verovatno da ce najveci broj korisnika vasem sajtu pristupati upravo putem mobilnih uredjaja kao sto su pametni telefoni ili tableti.

A sada, pokusajte da zamislite servis koji u svega par klikova omoguci da imate sve to i da svoj sajt kreirate sami bez potrebe da angazujete skupe dizajnere i programere. E pa upravo zbog te potrebe postoje servisi koji nude mogucnost izrade web sajtova potpuno besplatno. Za vas smo kreirali listu nekoliko servisa koji nude uslugu izrade web sajta online. Preporucujemo vam da se registrujete i probate, sigurni smo da cete biti zadovoljni i da cemo vam ustedeti vreme i novac. A vi ako mozete, zauzvrat recite prijateljima za nas i podelite nas sajt na drustvenim mrezama. Hvala!

Wordpress.com

Wordpress.com

  • za wordpress sajtove
  • stabilan hosting
  • dobro za SEO

9.6Savršeno
Wix

Wix

  • potpuno prilagodljiv
  • pregrst opcija
  • nije potrebno tehnicko predznanje

9.9Izvanredno
izrada sajtova

Izrada sajtova uz pomoc gore navedenih servisa predstavlja brz i lak proces i sve vise korisnika se odlucuje za ove tzv. Website Builder jer oni omogucavaju zaista kljucu ruku uslugu. Izrada, hosting i odrzavanje sajta se obavljaju sa lakocom i sve je objedinjeno u jednom servisu. Zato imate nasu najtopliju preporuku da probate neki od servisa prikazanih na ovoj strani.

Takodje, kada je izrada web sajta u pitanju, kontrola troskova je izuzetno bitan faktor a ukoliko se odlucite za neki od ovih online servisa, to vam nece biti problem jer svaki od njih obezbedjuje da dizajn i hosting sajta bude mnogo povoljniji nego kada biste svaku od ovih usluga zakupljivali posebno. Stoga vam najtoplije preporucujemo da uzmete u obzir online servise za izradu sajtova prikazane na ovoj strani i pocnete vec danas. A ukoliko zelite da se pohvalite sajtom izradjenim na nekoj od ovih platformi, kontaktirajte nas i rado cemo vasu pricu podeliti na nasem hosting blogu.

Hosting i domen
Jeftin hosting
Besplatan hosting