Registracija .RS domena najbolje i najpovoljnije

Ukoliko ste resili da pokrenete sajt, pored hostinga jedna od najbitnijih stvari jeste izbor domena. Domen je vas brend, ime po kome cete biti prepoznatljivi na internetu i ime po kome cete se razlikovati od drugih. Kao i hosting (koji se zakupljuje i placa kod hosting provajdera), domen se zakupljuje kod ovlascenih registratora domena na period od najmanje godinu dana. Pored cene koja je najcesce presudan faktor prilikom izbora sajta na kome cete kupiti domen kao faktor za izbor registratora domena najcesce se javljaju bonusi uz registraciju domena i jednostavna registracija domena.

Na ovoj strani nudimo vam nas izbor sajtova odnosno registratora domena koji su po nama najbolji i najsigurniji izbor. Ukoliko imate bilo kakve sugestije vezane za nase opise registratora, kontaktirajte nas putem kontakt formulara.

Adriahost Domeni

Adriahost Domeni

  • jeftini .rs domeni
  • lak proces registracije
  • dinarsko placanje

9.6Savršeno
registracija domena

Vrlo cesto, hosting firme u svojoj ponudi nude i kupovinu domena. Neretko, nudi se besplatan domen uz hosting koji najcesce vazi godinu dana nakon cega je potrebna obnova domena. Obratite paznju prilikom registracije odnosno kupovine hostinga koja je cena obnove domena kod firme kod koje kupujete hosting, jer su nam dolazile prijave korisnika na pojedine hosting firme koje prilikom prodaje hostinga nude besplatan domen koji zatim prilikom obnove naplacuju papreno. ovo je jedan od trikova kojima se hosting firme sluze kako bi povecale prodaju, ali nije bas fer prema samim korisnicima usluga obzirom da se neretko mora detaljno citati ugovor o hostingu kako bi se pronasli detalji oko cene obnove domena. Svakako svim nasim korisnicima preporucujemo da se kaka je u pitanju kupovina hostinga i kupovina domena detaljno informisu o ceni obnove domena jer to je jedan od najcescih prigovora pruzaocima hosting usluga - nedovoljno jasno informisanje korisnika o troskovima. Svakako, svi hosting provajderi koje mi predstavljamo na nasem sajtu imaju odlicnu ocenu po pitanju brige o korisnicima i dostupnosti informacija, tako da cete ukoliko se odlucite za hosting firme koje predstavljamo na nasem sajtu biti 100% bezbedni.

Registracija .RS domena